Over de praktijk

Dierenartsenpraktijk Punte is een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Onze hoofdvestiging staat in Gieten en wij hebben een dependance in Annen. Ons professionele team van dierenartsen en assistentes heeft kwaliteit, klantvriendelijk en service hoog in het vaandel staan.

Het gedeelte van de website over en voor landbouwhuisdieren is nog in aanbouw.

De hoofdvestiging heeft een praktisch ingerichte behandelkamer, en beschikt over een klinisch-chemisch laboratorium, waar zowel bloed- urine als mestonderzoek wordt gedaan. In de operatiezaal, uitgerust met de modernste apparatuur, worden er op veilige manier chirurgische ingrepen uitgevoerd. Ook wordt er in onze praktijk gebruikt gemaakt van een digitaal röntgen- en een geavanceerde echoapparaat.

De dependance in Annen is een kleinere locatie waar wij op vaste tijden spreekuren houden. Indien noodzakelijk worden patiënten doorverwezen naar de hoofdvestiging voor eventueel aanvullend onderzoek en behandeling.

Wanneer uw dier doorverwezen moet worden, heeft DAP Punte samenwerkingsverbanden met specialisten en met de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.

DAP Punte is KRD-ISO gecertificeerd. Dat betekent dat het kwaliteitssysteem van de praktijk voldoet aan de ISO 9001-normen toegespitst op de dierenartsenpraktijken, waardoor onze faciliteiten aan alle eisen van deze tijd voldoen. De dierenartsen zijn geborgd en gecertificeerd en middels het systeem van permanente postacademische educatie wordt binnen onze praktijk kennis en kunde optimaal gehouden.

Kijkje in de historie

Samen met de heer Knelis Tienkamp, veehouder te Eext, blikken we terug op vroeger tijden. Hoe zag de veterinaire zorg er hier uit, zo rond 1944. De heer Tienkamp, toen 9 jaar oud en nu nog steeds samen met zijn zoon en kleinzoon actief in het rundveebedrijf, vertelt: “Van Bergen was in die tijd…lees verder

ONS TEAM

Het team van DAP Punte bestaat uit een aantal vaste dierenartsen, assistentes en een vervangende dierenarts. Door middel van bijscholing, het volgen van cursussen en het delen van informatie is onze kennis up-to-date en blijven we scherp. Daarnaast werken wij ook samen met andere dierenartsenpraktijken in de regio, en specialisten in heel Nederland.

Ik ben in februari 2007 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Sinds april 2010 ben ik werkzaam bij PM Punte Dierenartsen, waar ik inzetbaar ben voor zowel de gezelschapsdieren als de landbouwhuisdieren. Ik vind het geweldig dat ik zo'n afwisselende baan heb! Ik geniet hier elke dag van en ik hoop dit nog lang te mogen doen. In 2012 ben ik samen met mijn man en kinderen in Annen gaan wonen. Thuis hebben wij zelf 4 (!) lieve katten. Mijn grote hobby is paardrijden en ik heb dan ook twee eigen paarden. Mijn wens is om nog lang dierenarts te blijven, en mijn patiënten met zorg en tevredenheid te blijven behandelen.

Hallo, mijn naam is Karin en van kinds af aan wist ik dat ik later met dieren wilde werken. Nadat ik de Landbouwschool in Groningen heb afgerond ben ik onder andere werkzaam geweest als agrarisch bedrijfsverzorger en was ik als 20-jarige met veel plezier de koeien aan het melken. Later heb ik ook bij een hengstenhouder de cursus paardenhouderij gevolgd waar ik veel ervaring en kennis omtrent paarden heb opgedaan.
Hallo, mijn naam is Warna Hingstman en al opgroeiende op de boerderij wist ik van jongs af aan al dat ik dierenartsassistente wilde worden. Thuis hadden we allerlei dieren zoals koeien, varkens, schapen, paarden, katten en een hond. Met al mijn liefde hielp ik met de verzorging van deze dieren al toen ik nog een klein meisje was. Ik ben dan ook de 4 jarige kaderfunctionaris diermanagementopleiding met paraveterinair ondersteuning in Barneveld gaan volgen. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages gelopen bij onder andere veehouders, kinderboerdijen, maneges, dierenasiels, pensions, dierenwinkel, dierentuin en natuurlijk dierenartsenpraktijken.
Hallo, mijn naam is Ellie en ik ben opgegroeid op de boerderij met heel veel dieren, zoals koeien, geiten en konijnen. Als klein meisje vond ik het geweldig om mee te mogen helpen met de koeien. Na de middelbare school ben ik de 4-jarige opleiding voor paraveterinair in Emmen gaan volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen, waaronder bij een hondenkennel, dierenwinkel en dierenartsen. Na mijn opleiding te hebben afgerond ben ik bij mijn laatste stage bij een dierenarts blijven werken, waar ik 9 jaar werkzaam ben geweest. Sinds mei 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij de dierenartsenpraktijk Punte in Gieten. Hier vindt u mij achter de balie waar ik u graag te woord sta en afspraken plan, assisteer ik tijdens de spreekuren de dierenartsen, assisteer ik tijdens operaties en doe ik allerlei diverse werkzaamheden. Het leukste van mijn werk vind ik het bezig zijn met de dieren, zorgen dat ze zich op hun gemak voelen tijdens een consult en het verzorgen van uw huisdier na een operatie. Sinds 2006 ben ik verliefd geworden op katten. Dit is begonnen met 1 poes en inmiddels heb ik naast mijn eigen 4 katten en hond ook een kittenopvang en een kattenpension. Met heel veel liefde vang ik de dieren op en verzorg ik ze. Daarnaast heb ik thuis een man en lieve zoon van 2 die al net zo gek met de katten is als ik zelf. Graag tot ziens op onze dierenartsenpraktijk!
Hallo ik ben Martine Visser en opgegroeid in  Zuidlaren. Na mijn opleiding in de horeca en daarin gewerkt te hebben, heb ik mij laten omscholen naar administratief medewerker. De laatste jaren heb ik als administratief medewerker en  als sportmasseur gewerkt. Sinds 1 februari 2017 ben ik het team komen versterken als administratief medewerkster. Ik hou mij hier bezig met het verwerken van de bank en de debiteuren- en crediteurenadministratie. Verder word ik multifunctioneel ingezet voor alle overige zaken. Mijn passies zijn sportmassage, haken, wandelen, fietsen en genieten van het leven met familie en vrienden. Mijn lieve hond Ivar heb ik helaas begin dit jaar moeten laten inslapen, maar hij is bijna 10 jaar mijn grote vriend geweest.
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Bij DAP Punte Dierenartsen zijn wij altijd op zoek naar nieuw diergeneeskundig talent. Neem gerust contact met ons op en wie weet kom jij onze praktijk versterken!